Промяна? - Да започнем от прическата!

14.05.2020

Прическа и коса - колко са важни те за една жена може да откриете в тази статия в онлайн магазин за козметика Danielly.bg !     

 Всеки от нас преминава през различни периоди в живота си. Когато обаче "заседнем" в рутината , започваме да усещаме нуждата от промяна, желание да изразим себе, старание да пречупим монотонното ежедневие. Промяната ни подмладява, буквално ни рестартира и ни вдъхва желание за живот. За съжаление не всеки човек успява да чуе копнежите на душата си, а и дори да ги чуе, не всеки е готов за промяната. Ние не сме специалисти в областта на психологията, но можем да дадем предложения, за които е сигурно, че ще повишат самочувствието ви и ще ви накарат да се усмихвате.

      За да видим себе си под друг ъгъл, в друга светлина - можем да  променим външния си вид. Смяна на прическа или може би нов цвят на косата, а защо не и двете? Вашият фризьор може да ви помогне като оформи нова прическа, а за пълна неознаваемост ние ви предлагаме цветове, много цветове, колкото по смели сте, толкова повече са цветовете!!!

http://danielly.webafterdark.net/boya-za-kosa/gel-pigment-vibes-lemon, Kolor Vibes е тук за да разкрие нови хоризонти в боядисването, полу-перманентният пигмент Kolor Vibes се нанася лесно и само с две стъпки ще промените цвета на вашата грива.

Екстравагантни, нежни, романтични, диви, което и да се отнася за вас или искате да излъчвате във визията си, вече можете да го постигнете с гел-пигментите на Kolor Vibes. Освен това щадим косата ви, Kolor Vibes се нанася директно, без амоняк и оксидант, продуктът е 100% веган.

Известно е, че в косата се съдържа информация за нашите спомени.Интересно, нали? Може би сте усетили как след като се подстрижете сякаш ви олеква? Това е така защото част от натрупаните емоции и стрес са си отишли заедно с отрязаната коса. Нашият екип няма научни доказателства за това дали боядисването на косата може да направи стресът розов, а емоциите зелени, но пък със сигурност, знаем че пигментите ни носят много настроение и самочувствие!

Ако и вашата душа копнее за промяна, а косата ви за революция, вие сте на точното място, а иновативният пигмент  Kolor Vibes е точният продукт за вас!

Използвайте въображението си, изразете себе си. Направете промяната сега!