Грижи за косата съобразно лунния календар/ Октомври 2020

01.10.2020

Хороскоп и лунен календар - какви грижи за нашата прическа и коса трябва да предприемем през октомври? Вижте отговора в онлайн магазин за козметика Danielly.bg !

Здравей ОКТОМВРИ! Фазите на луната влияят изключително на всички сфери от живота ни, от емоциите до физическото ни състояние. Продължаваме по традиция да следим най-подходящите дни за разкрасителни процедури, а по конкретно грижата за косата.

Най-подходящи дни за подстригване са: 3,4,5,6,7,8,11,12,13,14,15 октомври. Подстригването в някои от тези дни ще придаде издържливост на прическата, дълго след подстригването косата няма да загуби формата си и ще изглежда перфектно! Ако искате косата ви да расте по-бързо, тогава посетете фризьора в дните:1,19,20,21,22,23,24,25, освен бърз растеж, в тези дни подстригването ще засили процесите на обновяване и ще бъде много подходящо за използване на възстановителни терапии за коса.

Изключително неподходящи ще бъдат дните:9,10,17,18,26,27,28. Подстригването в тези дни, няма да даде дълготрайни и положителни резултати за косата ви, освен това рискувате да влошите вибрациите на енергийното си поле и да се сдобиете с лошо настроение, влошено здраве, апатия, депресия.

Като цяло трябва да знаете, че когато подстригвате косата си в нарастваща фаза на луната, тя ще расте по-бързо и съответно по-бързо ще губи формата на пострижката, ако пък се боядисвате и искате корените да израстват по-бавно ще следите да се подстрижете във фаза на намаляваща луна. И в двата случая не е подходящо да предприемате подстригване когато луната е в знаците Риби, Рак и Скорпион. Най-подходящо за оформяне на прическа е времето в което луната се намира в знаците - Лъв, Дева, Везни и Телец!

Успешен месец Октомври!

Бъдете здрави и се радвайте на красива коса!