Грижи за косата съобразно лунния календар /Август 2020

01.08.2020

Хороскоп и лунен календар - какви грижи за нашата прическа и коса трябва да предприемем през август ? Вижте отговора в онлайн магазин за козметика Danielly.bg !

И така!

Здравейте скъпи читатели, време е Danielly да ви разкрие още някои свои таланти! Ще си кажете, какво повече от супер експерти в козметиката за коса!? - Изненада! Има и още.

Екипът на Danielly, поназнайва някои неща за Слънцето, Луната, Юпитер, Меркурий, Венера....

Точно така - Астрология!

Че кой не разбира от астрология в днешно време, ще кажете! Само да си знаем часа на раждане и хоп, всяка втора приятелка или колежка, мигом ще разчете наталната ни карта и ще даде препоръки за това, кога е най-подходящо за сватба, за подписване на договори или кога е времето да си купим нова прахосмукачка.........

Не, не, изчакайте, ние няма да правим задълбочени анализи на наталните ви карти, уважаваме астрологията, и сме дълбоко респектирани от астролозите които така добре я разбират. Ние ще говорим за астрология толкова, колкото да засегнем темата за косата, за прическата и кога е правилният момент да се боядисате, да се подстрижете или да приложите трайно къдрене или изправяне. Кога е точният момент според

ЛУННИЯ КАЛЕНДАР!!!

Известно е, че от древни времена, хората са се съобразявали с фазите на луната, за да садят в градината, да берат или подрязват.Следвали са фазите на луната, за да пречистят тялото си от токсини, използвайки познатата и до днес лунна диета. Дори самият Хипократ е казал: ''Глупак е този, който не се съобразява с движението на луната''(не сме сигурни в точността на цитата) 

Нашият екип пренася тази древна мъдрост в 21 век и ще ви даде съвети, кога да посетите вашият фризьор за да сте сигурни, че прическата ще е успешна, кога боята за коса ще ''хване''

и  в кои от дните през месец август не трябва да експериментирате с оформяне на нова прическа или нов цвят.

АВГУСТ/2020

Благоприятни дни1,4,6,9,11,13,14,17,20,21,25,26,28,30,31. В тези дни е подходящо за подстригване на косата. Доволни ще останат и тези, които са решили да направят по-сериозна промяна, като напълно променят стила на прическата си или я скъсят с повече от обичайните 2 пръста. Разбира се, че два пръста са много, само се шегувахме!

 Датите:2,3,6,9,13,14,17,20,21,26,28 са подходящи за вас, ако освен подстригване, кроите и боядисване, въобще ако сте решили да прекарате целия си ден или поне 5-6 часа от него, във фризьорския салон, съобразете се с тези дати. Според фазите на луната, на тези дати боядисването ще бъде успешно, ще се харесате от първия път и така ще спестите разходи от поправка на цвета на следващата седмица.(тези които не са се харесали от първия път, знаят за какво говорим).

Неблагоприятни дни:5,8,15,19,27. На тези дати не е подходящо да боядисвате косата си, още по-неподходящо е някой друг да ви боядисва. Разликата е, че ако сами се боядисате и резултатът не ви допадне, по-лесно ще преглътнете несполуката. Ако деецът на този, така зле боядисан кичур е фризьорът ви, разправиите са в кърпа вързани. Не боядисвайте косата си в тези дни, вероятността да не получите желаният нюанс и да се разочаровате е голяма.

В дните7,16 не предприемайте никакви промени относно косата си. Не се боядисвайте и не се подстригвайте. Това което ви е позволено относно косата е да се погрижите за нея с продуктите на Danielly

Пожелаваме ви успешен месец Август във всички направления!